15 tajomstiev z kuchyne, o ktorých ste nevedeli, no určite sa vám zídu. Číslo 9 vás prekvapí!

Pri varení cestoviny premiešajte.

Nie je žiadnym tajomstvom, že špagety sa zvyknú vložiť do vody vcelku, na čo sa postupne začnú vďaka varu ponárať. Ale nie každý vie, že je potrebné ich po pár minútach premiešať aby sa nezlepili vzájomne, ani na dno panvy.

TIP od nás: Odporúčame do vody naliať aj trošku oleja. Cestoviny sa vám vďaka tomu nezlepia na 100%.

Počas pečenia neotvárajte rúru.

Otvorením rúry znížite jeho teplotu a váš koláč alebo chlieb sa „prepadnú“.

Ak chcete skontrolovať svoje pečivo, zapnite svetlo vo vnútri rúry. Otvárajte ju len niekoľko minút predtým, než sa všetko upečie, keď je už cesto nafúknuté.