12 tajomstiev, ktoré vás ochránia pred otravou jedlom

Výrobcovia potravín v súčasnosti používajú vo svojich výrobkoch prísady a chemikálie, aby boli “lepšie” a vydržali dlhšie. Keďže ľudia na celom svete majú tendenciu starať sa o svoje zdravie, veria, že takéto jedlo môže byť jedovaté. Našli sme 12 tajomstiev, ktoré vám pomôžu ochrániť svoje telo pred otravou jedlom. Pozrite sa na nich nižšie.

1Cottage cheese

Potrebujete nejaký skutočný tvaroh? Potom musíte vedieť, že niektorí výrobcovia mliečnych výrobkov pridávajú škrob, ktorý namiesto toho premieňa konečný produkt na tvaroh.

Ako to skontrolovať: Pridajte k nemu niekoľko kvapiek jódu a dobre premiešajte. Ak sa zmení na modrú, potom je to naozaj nekvalitný “tvaroh” a nie pravý, zdravý tvaroh.

Pokračovanie na ďalšej strane

Späť