12 tajomstiev, ktoré vás ochránia pred otravou jedlom

Výrobcovia potravín v súčasnosti používajú vo svojich výrobkoch prísady a chemikálie, aby boli “lepšie” a vydržali dlhšie. Keďže ľudia na celom svete majú tendenciu starať sa o svoje zdravie, veria, že takéto jedlo môže byť jedovaté. Našli sme 12 tajomstiev, ktoré vám pomôžu ochrániť svoje telo pred otravou jedlom. Pozrite sa na nich nižšie.

3Kryštalizované ovocie

Kryštalizované ovocie je ovocie, bobule a niekedy aj zelenina, varená v cukrovom sirupe, potom sušená. Pamätajte, že skutočné kryštalizované ovocie nikdy nie je pestrofarebné.

Ako to skontrolovať: Ponorte kandované ovocie do teplej vody: ak sa zmení na bezfarebné alebo sa úplne rozpustí, znamená to, že vás výrobca podviedol s niektorými želatínovými a potravinárskymi farbivami.

Pokračovanie na ďalšej strane