12 tajomstiev, ktoré vás ochránia pred otravou jedlom

Výrobcovia potravín v súčasnosti používajú vo svojich výrobkoch prísady a chemikálie, aby boli “lepšie” a vydržali dlhšie. Keďže ľudia na celom svete majú tendenciu starať sa o svoje zdravie, veria, že takéto jedlo môže byť jedovaté. Našli sme 12 tajomstiev, ktoré vám pomôžu ochrániť svoje telo pred otravou jedlom. Pozrite sa na nich nižšie.

2Mlieko

Vždy ste sa chceli tešiť z kvalitného čerstvého mlieka na farme, ktoré ste si kúpili v supermarkete? No, väčšina mliečnych spoločností pridáva do svojho produktu normalizované mlieko. Normalizované mlieko bolo zmenené buď na nízky obsah tuku alebo na odstredené mlieko.

Ako to skontrolovať: Na detekciu falošného mlieka ho premiešajte s čistým liehom v pomere 1:2. Ak je mlieko dobrej kvality, “šupinky” sa objavia za 5-7 sekúnd; ak je to mlieko upravené, bude to trvať oveľa dlhšie.

Pokračovanie na ďalšej strane